Udlever I jeres kerneværdier i familievirksomheden?

Forhåbentlig er svaret et rungende ja. Familievirksomheder har nemlig en særligt oplagt mulighed for at eksekvere langsigtede strategier, som er 100 procent værdibaserede.

Strategier, som kan gøre jeres virksomhed til pioner på et område, der betyder meget for kunderne og samfundet.

I virksomheder, hvor mange nye ansigter præger generalforsamlingen, er der risiko for, at tallene fra kvartalsrapporter og årsregnskaber i for høj grad styrer firmaets målsætninger.

Her må de bløde kerneværdier vige, når aktionærerne kræver kortsigtede afkast og kursstigninger.

Men som EJERFAMILIE kan I være kompromisløse omkring værdibaseret ledelse, fordi jeres værdier er dybt forankrede i jer. Og fordi jeres særlige sammenhængskraft giver jer optimale forudsætninger for at omsætte værdierne til en eksekverbar strategi.

Eksempel:

Lægger jeres kerneværdier op til, at kønnene skal ligestilles på direktions- og bestyrelsesgangene – og tror I på, at en mere lige kønsfordeling giver bedre resultater på bundlinjen?

Så har I gode forudsætninger for at få det til at ske, fordi jeres virksomhed er ejet af en familie, der som en sammentømret enhed kan træffe beslutningen og holde hinanden op på den over tid.

Kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe jeres familievirksomhed tilbage til kerneværdierne og sammenhængskraften.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og få løbende informationer & nyheder
Se også disse indlæg
Eva Fischer Hansen

Eva Fischer Hansen

Hendes dybe indsigt, men alligevel praktiske rådgivning, bringer nyt håb og fornyelse til de mennesker, der arbejder for familie- eller stifter-ejede virksomheder

Mere om Eva