Udlever din familievirksomhed sine kerneværdier?

Udlever din familievirksomhed sine kerneværdier?

Forhåbentlig er svaret ja. Familievirksomheder har nemlig en unik mulighed for at eksekvere langsigtede strategier, som er 100 % værdibaserede. Strategier, som kan gøre din virksomhed til pioner på et område, der betyder meget for kunderne og samfundet.

I virksomheder, hvor mange nye ansigter præger generalforsamlingen, er der risiko for, at tallene fra kvartalsrapporter og årsregnskaber i for høj grad styrer firmaets målsætninger.

Her må de bløde kerneværdier vige, når aktionærerne kræver kortsigtede afkast og kursstigninger.

Men som EJERFAMILIE kan I være kompromisløse omkring værdibaseret ledelse, fordi jeres værdier er dybt forankrede i jer. Og fordi jeres sammenhængskraft giver jer optimale forudsætninger for at omsætte værdierne til en skarpt eksekverbar strategi.

Eksempel: Lægger jeres kerneværdier op til, at kønnene skal ligestilles på direktions- og bestyrelsesgangene – og tror I på, at en mere lige kønsfordeling giver bedre resultater på bundlinjen?

Så har I gode forudsætninger for at få det til at ske, fordi jeres virksomhed er ejet af en familie, der som en sammentømret enhed kan træffe beslutningen og holde fast i den.

Kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe din familievirksomhed tilbage til kerneværdierne og sammenhængskraften: https://evafischer.dk/kontakt/

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og få løbende informationer & nyheder
Se også disse indlæg
Eva Fischer Hansen

Eva Fischer Hansen

Hendes dybe indsigt, men alligevel praktiske rådgivning, bringer nyt håb og fornyelse til de mennesker, der arbejder for familie- eller stifter-ejede virksomheder

Mere om Eva