Rådgivning af familievirksomheder

Få rådgivning af en der har gået vejen selv.

Ejerfamilier møder forståelse hos mig, fordi jeg selv har været en del af familievirksomheden Brunata det meste af mit liv. Det sætter de pris på. Book et møde for at høre, om jeg kan hjælpe jer og jeres virksomhed.

Skræddersyet rådgivning til familievirksomheder

Rådgiver med personlig erfaring fra en familievirksomhed

Jeg hjælper jer med at professionalisere ejerfamiliens indbyrdes dynamik og styrke familiens samarbejde med eksternt rekrutterede topledere.

På den måde bidrager jeg til at skabe de bedst mulige rammer for at maksimere jeres virksomheds afkast.

Som formand for Brunatas bestyrelse stod jeg i spidsen for salget af virksomheden – en succeshistorie, som i bund og grund handler om turnaround, ekspansion og vækst midt i et generationsskifte.

Var det vanskeligt og konfliktfyldt at nå til et punkt, hvor vi kunne styrke vores virksomheds fundament, genopfinde forretningen og gennemføre et salg? Ja.
Kan I bruge mine erfaringer til selv at komme nemmere og bedre igennem de udfordringer, I måtte stå overfor? Det siger mine kunder.

Det er netop mine erfaringer fra Brunata samt mange års bestyrelsesarbejde i, rådgivning af og dialog med forskellige familievirksomheder, der danner mit erfaringsgrundlag – og som jeg sætter i spil, når jeg rådgiver jer.

De udfordringer, jeg selv har været med til at overvinde, brænder jeg nemlig for at hjælpe andre virksomheder godt igennem.

Kontakt mig og få en samtale om et muligt samarbejde.

Kontakt

Eva Fischer kan bookes som foredragsholder, som rådgiver til din familie- eller partnerejede virksomhed eller kontaktes angående bestyrelsesposter.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Eva Fischer har arbejdet sammen med blandt andet:

BLOGGEN

de seneste blog indlæg
Eva Fischer rådgiver generationsskifte

FÅR FAMILIEN FOR MEGET I LØN?

FÅR FAMILIEN FOR MEGET I LØN? Spørgsmålet er aktuelt i mange familievirksomheder. Forestil dig, at den administrerende direktør, som IKKE er medlem af ejerfamilien, får en løn på markedsniveau.

Læs mere »

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og få løbende informationer & nyheder