Om Jer og Mig

Er I klar til næste skridt?

Som virksomhedsrådgiver hjælper jeg jeres familievirksomhed med at professionalisere jeres ledelse og styrke jeres indbyrdes relationer. Sammen skaber vi de bedst mulige rammer for at maksimere jeres afkast.

Stor erfaring og resultater

Værdidrevet succes i multimillionklassen

Som formand for Brunatas bestyrelse stod jeg i spidsen for salget af virksomheden. Inden da havde min familie og jeg vendt virksomhedens økonomi fra et underskud til et massivt overskud. Det er en succeshistorie, som handler om en vellykket turnaround, ekspansion og vækst midt i et generationsskifte. Og det er netop erfaringerne med at omsætte virksomhedens kerneværdier til en sund kerneforretning og en markant værdiforøgelse, som jeg bringer med mig, når jeg rådgiver jer.

Nu bruger jeg erfaringerne fra Brunata samt mange års bestyrelsesarbejde, rådgivning og dialog med andre familievirksomheder til at hjælpe familieejede virksomheder. Gennem rådgivning og foredrag hjælper jeg jer til at håndtere de udfordringer, jeg selv har kæmpet med og overvundet.

Jeg rådgiver og afholder foredrag om:

INSEAD, CBS og Family Business Network er nogle af de organisationer, jeg har haft glæden ved at dele mine erfaringer med.

Book mig til en samtale, hvis du også vil drage nytte af min insiderviden om familieejede virksomheder.

Kontakt

Eva Fischer kan bookes som foredragsholder, som rådgiver til din familie- eller partnerejede virksomhed eller kontaktes angående bestyrelsesposter.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Eva Fischer har arbejdet sammen med blandt andet:

BLOGGEN

de seneste blog indlæg
Eva Fischer rådgiver generationsskifte

FÅR FAMILIEN FOR MEGET I LØN?

FÅR FAMILIEN FOR MEGET I LØN? Spørgsmålet er aktuelt i mange familievirksomheder. Forestil dig, at den administrerende direktør, som IKKE er medlem af ejerfamilien, får en løn på markedsniveau.

Læs mere »

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og få løbende informationer & nyheder